duminică, 17 octombrie 2010

Despre plans ( miért sírni )

            Draga cititorule,

        Ma aflu in fata unui lucru la care nu ma asteptam atunci cand am inceput sa scriu, ca cineva care v-a citi paginile scrise de mine ar putea sa planga.
       Am plans, palng si voi palnge in continuare, de cate ori va fi nevoie.
       Plang in urmatoarele situati: plang atunci cand am nevoie de o eliberare, cand in inima si in suflet se aduna suferinta ,si cand sunt singur, plang cand sunt lovit de incercari, plang cand ma simt vinovat si ii cer iertare lui Dumnezeu, palng de bucurie, cand vad ca cei dragi mie sunt impliniti si fericiti, plang cand cei pe care ii iubesc sufera, plang cand vad suferinta.
        Deci motive sunt destule ,insa foarte important pentru cei ce palng este sa nu uite sa si zambeasca, niciodata nu o sa poti cuntinua sa mergi mai departe plangand, si oricat de mult ai suferi, multumeste si nu uita sa zambesti,forteaza-te sa zambesti ,impune-ti sa zambesti.
        Am incercat sa ma schimb , sa-mi analizez bine sentimentele, sa-mi fac ordine in viata, si cum poti  fi un om de calitate daca in jurul tau gasesti gunoaie, cum altfel decat renuntand la ele. Am renuntat la tot ce am considerat rau si nefast pentru inaintarea mea in viata, si am inceput cu prefacatoria , niciodata nu am suportat falsitatea, deci fara nicio explicatie i-am lasat in urma pe cei care ma trageau in jos, si precum odata Sara nu m-am uitat inapoi de frica , ca voi deveni un munte de sare. Am luat cu mine pentru noul pas doar ce am considerat pretios, credinta , dragostea, bunatatea, sinceritatea ,prietenii aceia care in diferite clipe mi-au dovedit ca-mi sunt prieteni, si am pornit la drum.
        Un drum anevoios, pe care nu poti face decat pasi marunti, dar i-am facut pe teren sigur, nu-i usor sa avansezi cand nu ai pe nimeni alaturi, dar n-am fost singur ,doua lucruri in viata nu ne parasesc niciodata, inima mamei care tot timpul ne simte si ochii lui Dumnezeu care tot timpul ne privesc. Am mai luat cu mine si ceva vital zambetul.
        Deci dragul meu prieten de la Deva, plangi ,daca cuvintele mele te fac sa plangi ,dar palngi cu folos, incearca sa schimbi ceva in viata ta, acel ceva care crezi ca nu te ajuta sa urci ,ci din potriva te trage in jos, plangi ca sa te eliberezi, dar sa nu uiti sa zambesti, nu scapi de rau tot cu rau, scapi de rau cu bunatate, deci fii bun .
        Chiar daca eu m-am indragostit, sau poate ii doar un sentiment confuz, si chiar daca persoana respectiva are pe cineva, n-am sa despart pe nimeni ca sa fiu eu fericit, daca nu pot sa impart bucurie ,nu voi imparti tristete ca o alternativa.
         Nu uitati niciodata ca pentru orice lucru primim rasplata, si nu uitati sa zambiti.:)
                                                         Va strang in brate pe toti,
                                                                            Cu drag, Szili,
                                                                                   anno domini,17.X.2010.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu