joi, 19 mai 2011

bilant....

            N-am mai scris de aproape 2 saptamani, asa ca sa ne intoarcem un pic in urma. Am fost luat pe nepregatite de o groaznica raceala, printre altele am facut si o criza de fiere, eram devastat si mai eram si foarte nervos, orice chestie spusa pe un alt ton decat cel normal ma scoate din fire, ma enervez rapid si explodez.
           M-am intalnit si cu C. am avut iarasi deferite discutii, tot incerc sa aflu principiul dupa care functioneaza, parca acum am inteles cum sta treaba acolo. In fine am inteles ca nu-i loc de mine, si stau acuma si ma mir cum dracu ma pot amagii asa, ma aprind ca un pai, sunt orb, si ma las dus de val cu tot cu cal.
          Raceala mi s-a agravat, am primit de la Monik ceva medicamente, intre timp imi pierd vocea, vb prin semne, de murit nu mor, da ma chinui. Rupt dupa ziua de miercuri, cu ariciu in gat, fara voce, dau like la o poza, ajung in doua ore la un date, cum is deja scarbit de tot ,si am devenit o bruta mi se rupe. Ar fi timpul si cazul sa o fac si pe asta, cu toate ca nu simt nimic pt persoana respectiva, cu atat mai bine, destul am tot iubit toti nebunii, si tot eu am cazut de fazan.
          Pornesc la drum si nu fac doi pasi ,iar dau bot in bot cu Robert, se naruie totul cu mine, in fine vorbim si plec mai departe, parca imi venea sa nu mai merg nicaieri, sa ma intorc inapoi. Altadata. Ajung la un tip bestial, exact acel barbat pe care il tot cautam eu. Eu pe silent, el pe treaba, am bagat o noapte intreaga. Cu toate ca a fost prima data , am trait ceva de neuitat, eram in extaz, si apoi tipul stia meserie.
          Am facut-o si pe asta, si chiar n-am niciun regret, mi-ar fi parut rau daca m-as fi intors inapoi. Problema cu iesitul din pepeni e rezolvata, momentan sunt calm si linistit, efectul sexului ce mai :)))).

         Saptamana asta ,dau de alt tip, tot apar astia ca ciupercile, pare super si pana la urma chiar e. Hotaram azi sa ne vedem pe la 9 la o poveste. Cum intalnirea nu era prevazuta in progam, de la 8 vorbisem ca merg cu Moni la Adoratie, si nu incepe bine adoratia ca cine crezi ca vine la biserica, Robert. Daca ar fi cazut biserica pe mine ,sigur ma simteam mai ok, si apoi ce dracu cauta asta acolo. Simt ca ma prabusesc, totul se naruie in jur, si izbucnesc in plans, ma adun spre final si dau sa ies, ma vede, dar in acelasi ton de ignoranta, ma fac, ca si el ca nu-l cunosc. Pe Eroilor ma pun cu Moni pe prima banca ,mai departe nu puteam merge pana nu ma adun. Prin fata noastra trece cu un  aer solemn, si cu nasul pe sus Robert, normal ca nu ma vede, doar vrea sa-mi demonstreze ca pula i de mine, si ca defapt nu insemn nimic pentru el.

        L-am lasat sa plece, intre timp suna tipul cu care urma sa ma intalnesc, ne vedem in piata Uniri , in 5 minute ajunge, pornim si iarasi dam de Robert, incerc sa-l evit si schimb directia, normal ca ma vede si intr-un final ajunge sa faca ture in jurul meu.

 Dar pleaca, si eu incerc sa ma calmez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu